Schuifwandkastdirect.nl. De naam zegt het al. Schuifwandkasten zijn ons specialisme. Wij bieden een grenzeloos assortiment aan. Jij bepaalt het uiterlijk en interieur, wij ontwerpen en samen creëeren we een sieraard voor jouw slaap- of woonkamer. 

#alleskanenallesmag. 

Greeploze deuren
Heb je een strakke, minimalistische inrichting en wil je bijpassende maatwerk schuifdeuren of draaideuren? Dan bieden wij als perfecte oplossing de vlakke schuifdeuren zonder profiel. Deze deuren zijn super strak, worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in tientallen houtkleuren, effen kleuren en fantasieprints. Wat dacht je van een toffe panterprint of juist romantische bloemenprint? #alleskanenallesmag

Desgewenst wordt in de deuren een greepje gefreesd.

Basis deuren
Bergruimte heb je nooit teveel. Schuifwandkastdirect biedt een grote keuze in schuifdeuren met aluminium greeplijsten, in verschillende uitvoeringen. Met deze deuren creëer je kastruimte van vloer tot plafond en van muur tot muur en tover je elke plek in huis om tot functionele en vooral mooie kastruime. De keuze in materialen en kleuren is grenzenloos. Door de maatwerk schuifwandkast zelf samen te stellen ontstaat er een persoonlijk en uniek meubel.

Klassieke deuren
Heb je een jaren-30 woning of een herenhuis? Of houd je gewoon van een klassieke inrichting? Dan kun je kiezen voor klassieke paneeldeuren. Deze worden op maat gemaakt en voorzien van een degelijk schuifsysteem. Ook hier geldt, de keuze in modellen en kleuren is grenzenloos. #alleskanenallesmag

Schuine Deuren
Is de rommel op zolder een doorn in je oog? Wij ruimen het voor je op met een schuifwandkast op maat. De schuine wanden vormen geen enkel probleem. We passen het ontwerp van de kast hier gemakkelijk op aan. Het uiterlijk en innerlijk van de kast? Dat bepaal je natuurlijk zelf!  

Wat kost een schuifwandkast
Gemiddeld kost een schuifwandkast tussen de 1.000 en 3.500 euro. Bekijk hier enkele voorbeelden van geprijsde schuifwandkasten. Of neem contact met ons op voor een prijsindicatie. 

Ontwerp
Je vindt op deze website diverse voorbeelden van schuifwandkasten. Staat jouw kast er niet tussen? Geen probleem. Scroll lekker door Pinterest en stuur ons een foto van jouw ideale kast via de website, mail of Whats’app. We nemen dezelfde dag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak online een afspraak voor jouw droomkast, WhatsApp of bel vrijblijvend met Franklin
+31 641883560

Schuifwandkast inspiratie

 

Schuifwandkast Inloopkast

Snel naar: InloopkastenInbouwkastenSchuifwandkastenDraaideurkastenOffertecheck

Zoek op pinterest naar: kasten