Skip to content
Menu

Schuifwandkasten

Schuifwandkastdirect.nl. De naam zegt het al. De schuifwandkast, of schuifdeurkast, is ons specialisme. Wij bieden een grenzeloos assortiment schuifwandkasten aan. Jij bepaalt het uiterlijk en interieur, wij ontwerpen en samen creëren we een sieraad voor jouw slaap- of woonkamer.

Schuifwandkasten op maat

Zie je soms ook door alle spullen je woning niet meer? Overal speelgoed, kleding of rondzwervende spullen? Goede opbergruimte is onmisbaar. Organiseer je woning met een schuifdeurkast van Schuifwandkastdirect.nl. Met een kast op maat creëer je een echte eye-catchers terwijl je jouw woning netjes houdt en optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Mix kleuren, houtsoorten en kastinrichting om jouw perfecte kast samen te stellen. Laat je fantasie de vrije loop. #alleskanenallesmag.

Onze schuifdeuren

Greeploze deuren

Heb je een strakke, minimalistische inrichting en wil je bijpassende maatwerk schuifdeuren of draaideuren? Dan bieden wij als perfecte oplossing de vlakke schuifdeuren zonder profiel. Deze deuren zijn super strak, worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in tientallen houtkleuren, effen kleuren en fantasieprints. Wat dacht je van een toffe panterprint of juist romantische bloemenprint? #alleskanenallesmag

Desgewenst wordt in de deuren een greepje gefreesd.

Basis deuren

schuifdeurkast Bergruimte heb je nooit teveel. Schuifwandkastdirect biedt een grote keuze in schuifdeuren met aluminium greeplijsten, in verschillende uitvoeringen. Met deze deuren creëer je kastruimte van vloer tot plafond en van muur tot muur en tover je elke plek in huis om tot functionele en vooral mooie kastruime. De keuze in materialen en kleuren is grenzeloos. Door een maatwerk schuifwandkast zelf samen te stellen ontstaat er een persoonlijk en uniek meubel.

Klassieke deuren

Heb je een jaren-30 woning of een herenhuis? Of houd je gewoon van een klassieke inrichting? Dan kun je kiezen voor klassieke paneeldeuren. Deze worden op maat gemaakt en voorzien van een degelijk schuifsysteem. Ook hier geldt, de keuze in modellen en kleuren is grenzeloos. #alleskanenallesmag

Schuine Deuren

Is de rommel op zolder een doorn in je oog? Wij ruimen het voor je op met een schuifwandkast op maat. De schuine wanden vormen geen enkel probleem. We passen het ontwerp van de kast hier gemakkelijk op aan. Het uiterlijk en innerlijk van de kast? Dat bepaal je natuurlijk zelf!  

Een schuifdeurkast voor elke ruimte

Een schuifdeurkast van Schuifwandkastdirect.nl wordt op maat gemaakt en kan daarom in elke ruimte worden toegepast. Wil je extra opbergruimte in de woonkamer, wasruimte op zolder of in de slaapkamer? Wij maken het mogelijk! Een schuifdeurkast met spiegel als garderobekast? Of een lage schuifdeurkast ook geen enkel probleem.

Hoe werken wij?

Schuifwandkastdirect heeft geen fysieke showroom. Ik hoor je denken, hoe werkt het uitzoeken van mijn kast dan? Heel makkelijk, het internet is onze showroom. Of te wel; alles is mogelijk! Doe online inspiratie op en zoek jouw droomkast.

OffertecheckHeb je jouw ideale schuifdeurkast gevonden? Stuur ons een foto via Whats’app en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een afspraak op een moment dat jou uitkomt, dus ook in het weekend of ’s avonds. We bekijken de ruimte en meten de kast in. Vervolgens ontvang je heel snel (meestal ter plaatse) een prijsopgave.

Heb je nog geen idee wat voor schuifdeurkast je wilt, wat je mooi vind of welke mogelijkheden er allemaal zijn? Geen enkel probleem, we denken graag met je mee. Tijdens de afspraak nemen we voorbeelden en stalen mee en ontwerpen we jouw droomkast.

Wat kost een schuifwandkast?

Gemiddeld kost een schuifwandkast tussen de 1.000 en 3.500 euro. Bekijk hier enkele voorbeelden van geprijsde schuifwandkasten. Of neem contact met ons op voor een prijsindicatie. 

Concurrerende prijzen

Omdat Schuifwandkastdirect.nl geen fysieke showroom heeft kunnen we de prijzen van onze schuifdeurkasten laag kunnen houden. Betekent dit dat je geen beeld kan krijgen van de mogelijkheden? Integendeel. Het internet is onze showroom. Onze meubelmakers kunnen alle inloopkasten maken die je op het internet kunt vinden. Dus speur Pinterest af, vind een kast die je mooi vindt en stuur deze naar ons op. Wij maken vrijblijvend een offerte.

Wil je liever niet zelf op zoek gaan of zie je door de bomen het bos niet meer? Geen enkel probleem, we denken graag met je mee en nemen tijdens een afspraak voorbeelden en stalen mee. We kunnen ook eerst via videobellen de mogelijkheden met je doornemen.

Voorbeelden schuifdeurkast

Je vindt op onze website diverse voorbeelden van schuifwandkasten. Staat jouw kast er niet tussen? Geen probleem. Scroll lekker door Pinterest en stuur ons een foto van jouw ideale kast via de website, mail of Whats’app. We nemen dezelfde dag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Schuifwandkast inspiratie

 

Schuifwandkast Inloopkast

Snel naar: InloopkastenInbouwkastenSchuifwandkastenDraaideurkastenOffertecheck

Zoek op pinterest naar: kasten