Skip to content
Menu

Schuifwandkast #NetWatAnders

Ben je op zoek naar een schuifwandkast die net wat anders is dan anders? Stop dan met zoeken! Bij Schuifwandkastdirect is namelijk vrijwel alles mogelijk. Formaat, stijl, kleur, materiaal, jij bepaalt. Misschien heb je een minimalistisch interieur en kies je voor strak afgewerkte deuren? Of juist een klassiek of landelijk huis en ga je voor paneeldeuren? Wij maken elke kast op maat en kunnen daardoor volledig aan je wensen voldoen.

Je bent niet alleen de baas over het uiterlijk, maar ook over de inrichting van de kast. Wil je lekker veel hangruimte voor je maatpakken of jurkjes? Of heb je juist behoefte aan extra legplanken voor je jeans en nonchalante truien? Wil je verlichting in de kast, een schoenenrek of geïntegreerde spiegels? Roep het maar, want #alleskanenallesmag.

Wil je graag een schuifwandkast, maar heb je nog geen idee hoe de kast eruit moet zien? Geen enkel probleem. Wij hebben veel ervaring met het geven van stijladvies en bekijken graag samen met jou welke kast het beste in jouw interieur past. We komen bij je thuis met kasteninspiratie en stalen voor het materiaal en de kleur, maar kunnen ook via videobellen met je meekijken.

We staan te popelen om voor je aan de slag te gaan, dus app, mail of bel!