Skip to content
Menu

Kast schuine wand

Beschikt jouw woning over een schuine wand en wil je hier een mooie kast onder zodat je de ruimte optimaal kan benutten? Dan heb je vast al gemerkt dat standaard kastoplossingen niet ideaal zijn. De maten komen net niet overeen waardoor je waardevolle ruimte niet benut. Kies daarom voor een kast voor een schuine wand, of te wel een inbouwkast op maat van Schuifwandkastdirect. Wij ontwerpen een kast met trapsgewijze schuine kant die perfect opgaat in de ruimte. Hierdoor maak je niet alleen gebruik van alle ruimte maar is de inbouwkast een echte eyecatcher in de ruimte.

Onze ervaren specialisten maken de kast precies op maat en komen hem vakkundig plaatsen.

Wij kunnen een inbouwkast met verschillende type deuren uitvoeren, bijvoorbeeld draaideuren of schuifdeuren. Een groot voordeel van schuifdeuren is dat ze minder ruimte innemen waardoor je nog meer ruimte in de kamer overhoudt.

Wat kost kast voor een schuine wand?

Schuine wandGemiddeld kost een schuine wandkast tussen de 500 en 3.000 euro. Uiteraard hangen de kosten af van jouw wensen en het formaat van de gewenste kast. Ben je op zoek naar een kast voor de hele achterwand van de zolder met veel kastelementen zoals lades en verlichting dan zal de prijs hoger worden. Maar ben je op zoek naar een schuine wandkast voor in een kleine ruimte met veel legplanken, dan vallen de kosten een stuk lager uit. 

Concurrerende prijzen voor topkwaliteit schuine wandkasten

Schuifwandkastdirect.nl heeft geen fysieke showroom. Dit zorgt ervoor dat we de prijzen van onze kasten voor de schuine wand laag kunnen houden. Uiteraard betekent dit niet dat je geen beeld kan krijgen van onze mogelijkheden. Het internet is namelijk onze showroom. De meubelmakers van Schuifwandkastdirect kunnen alle schuine wandkasten maken die je op het internet kunt vinden. Dus speur Pinterest af, vind een kast die je mooi vindt en die bij je interieur past. Stuur deze naar ons op en wij maken een vrijblijvende een offerte. Lees alles over onze werkwijze

Wil je liever niet zelf op zoek gaan naar een passende schuine wandkast of zie je door de bomen het bos niet meer? Geen enkel probleem, we denken graag met je mee en nemen tijdens een afspraak voorbeelden en stalen mee. We kunnen ook eerst via videobellen de mogelijkheden met je doornemen.