Skip to content
Menu

Inspiratie voor een kast op maat 

Een kast op maat is een geweldige manier om georganiseerd te raken en meer ruimte in je huis te vinden. Wij kunnen een opbergsysteem ontwerpen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Zo maak je beter gebruik van de ruimte in huis en houd je alles georganiseerd. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment inloopkasten, schuifwandkasten en inbouwkasten op maat

Geïnspireerd geraakt? 

Als je meer wilt weten over op maat gemaakte kasten en hoe ze jouw huis kunnen verbeteren, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de opties en helpen jou het perfecte opbergsysteem voor jouw behoeften te creëren!

Hoe werken wij? 

Schuifwandkastdirect.nl werkt zonder gedoe, zonder beperkte openingstijden van showrooms, gewoon wanneer jij er zin in hebt. Je hoeft namelijk niet op pad. Lekker thuis op de bank met de voetjes omhoog zoek je op Pinterest naar jouw schuifwandkast. Stuur ons een foto en wij gaan voor je aan de slag.

Behoefte aan advies? Geen probleem. Franklin of André komt bij je thuis met veel kasten inspiratie en stalen (kleuren, materialen enzo) op het moment dat het jou uitkomt, dus ook in het weekend of ’s avonds.

Geen zin in een afspraak thuis? Videobellen is ook een optie.

Kast inmeten_2029454234

In een paar stappen naar jouw droomkast

Icon label

Stap 1

Stuur een foto van jouw droomkast

Icon label

Stap 2

We bespreken de mogelijkheden en wensen

Icon label

Stap 3

We komen op afspraak de kast inmeten

Icon label

Stap 4

Je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat

Icon label

Stap 4

Jouw droomkast wordt gemonteerd