Skip to content
Menu
gratis-montage-week

Inloopkasten

Inloopkasten, of walk in closets, zijn hot. Dat is ook niet zo gek, je bent trots op je kledingcollectie. Je unieke stijl en smaak worden weerspiegeld in de kleding die je in de loop van de tijd hebt verzameld. Een rommelige kast kan betekenen dat je meer tijd kwijt bent aan het zoeken naar je favoriete jeans dan aan het kopen ervan. Met een inloopkast op maat van Schuifwandkastdirect.nl heb een stijlvolle en georganiseerde kast waar je trots op bent.

Een inloopkast is niet alleen een plek waar je je jurken en/of pakken kunt opbergen. Een kast moet meer zijn dan een plek om je kleding en schoenen op te bergen. Het moet ook en ontspannende ruimte zijn waar je je kunt voorbereiden op de volgende dag en ‘s avonds kunt ontspannen. Met onze ruime inloopkasten kleed je je in stijl, terwijl al je kleding en accessoires overzichtelijk uitgestald staan.

Inloopkast slaapkamer

Inloopkast slaapkamerHeb je een extra slaapkamer beschikbaar? Hoe fijn is het dan om daar een inloopkast te laten plaatsen door Schuifwandkastdirect, geheel op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen.

Maar ook als je geen extra slaapkamer vrij hebt, dan kunnen wij een inloopkast creëren door een deel van een slaapkamer af te scheiden. De inloopkasten en interieur hiervan worden volledig op maat gemaakt, waardoor wij vrijwel elk huis, groot of klein, van een inloopkast kunnen voorzien. Deuren, ramen, leidingen, schuine daken of andere obstakels vormen geen enkel probleem. Onze ervaren meubelmakers passen de inloopkast geheel aan de beschikbare ruimte aan.

Hoe ziet jouw ideale inloopkast eruit?

Een witte inloopkast, een houten inloopkast of een zwarte inloopkast? Waar kies jij voor?
Je bepaalt zelf het uiterlijk van de kast en hebt een enorme keuze in de afwerking van de deuren, kleuren en houtsoorten. Ook de indeling van de kast bepaal je zelf. Lades, roedes, legruimtes, schoenenrek, verlichting, #alleskanenallesmag.

Het interieur van de inloopkast wordt meestal in wit, donkerbruin, taupe of een combinatie daarvan uitgevoerd, maar jij kiest. Vrijwel alle kleuren en houtsoorten zijn mogelijk. Uiteraard hoef je de kast niet zelf te ontwerpen. Onze kast ontwerpers nemen jouw wensen en maken hier een prachtig ontwerp van.

Wat kost een inloopkast?

InloopkastenGemiddeld kost een inloopkast tussen de 1.500 en 5.000 euro. Maar dit is volledig afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Wil je een grote inloopkast met veel accessoires en kastelementen zoals lades en verlichting dan zal de prijs iets oplopen. Maar ben je op zoek naar een kast voor in een kleine ruimte met veel legplanken en roedes dan is wordt de inloopkast wat goedkoper.

Concurrerende prijzen

Omdat Schuifwandkastdirect.nl geen fysieke showroom heeft kunnen we de prijzen van onze inloopkasten laag houden. Betekent dit dat je geen beeld kan krijgen van de mogelijkheden? Integendeel. Het internet is onze showroom. Onze meubelmakers kunnen alle inloopkasten maken die je op het internet kunt vinden. Dus speur Pinterest af, vind een kast die je mooi vindt en stuur deze naar ons op. Wij maken vrijblijvend een offerte.

Wil je liever niet zelf op zoek gaan of zie je door de bomen het bos niet meer? Geen enkel
probleem, we denken graag met je mee en nemen tijdens een afspraak voorbeelden en stalen mee. We kunnen ook eerst via videobellen de mogelijkheden met je doornemen.

Inloopkast voorbeelden

Bekijk hieronder een aantal inloopkast voorbeelden met prijzen. Doe wat inspiratie op en maak vervolgens vrijblijvend een afspraak. Wij helpen je graag jouw droomkast te realiseren.

Inloopkast inspiratie

Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor jou inloopkast, kunt je op veel plaatsen kijken. Je kunt foto’s van op maat gemaakte kasten online of in tijdschriften vinden, ideeën opdoen bij vrienden of familieleden die al eerder een kast hebben geïnstalleerd, of praten met ons. Wij raden ook aan te kijken op Pinterest; de plek voor inspiratie. Zoek naar kasten en doe inspiratie op bij mensen die je zijn voorgegaan. Heb je jouw droomkast gevonden? Stuur ons een foto en wij maken een offerte op maat. 

Inloopkast excellent-30

Veelgestelde vragen

Inloopkasten zijn een aanwinst voor elk huis. Ze bieden extra opbergruimte en maken het makkelijk om u ‘s morgens aan te kleden. Als je overweegt een inloopkast aan je huis toe te voegen, heb je misschien wat vragen. Hieronder beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een whatsapp, we helpen je graag verder. 

  • Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het hebben van een op maat gemaakte inloopkast in jouw huis. Ze bieden extra opslagruimte, ze kunnen worden gebruikt als kleedkamer, en ze kunnen het klaarmaken in de ochtend gemakkelijker maken. Inloopkasten voegen ook waarde toe aan jouw huis en kunnen het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers als je ooit besluit te verkopen

  • Ja, een inloopkast kan ook onder een schuin dak. Deze optie wordt vaak gebruikt op zolders of bonuskamers met schuine plafonds. Door de kast onder de schuinte te plaatsen, heb je nog steeds voldoende hoofdruimte en bewegingsruimte.