Inloopkasten zijn hot. Heb je een extra slaapkamer beschikbaar? Hoe fijn is het dan om daar een inloopkast te laten plaatsen door Schuifwandkastdirect, geheel op maat gemaakt en aangepast aan jouw individuele wensen? 

Let op, ook als je geen extra slaapkamer vrij hebt, dan kunnen wij een inloopkast creëeren door een deel van een slaapkamer af te scheiden. De kastinterieurs worden  volledig op maat gemaakt, waardoor wij vrijwel elk huis, groot of klein, van een inloopkast kunnen voorzien. Deuren, ramen, leidingen, schuine daken of andere obstakels vormen geen enkel probleem. Onze ervaren meubelmakers passen de kast geheel aan de beschikbare ruimte aan.

Je bepaalt zelf het uiterlijk van de inloopkast en hebt een enorme keuze in de afwerking van de deuren, kleuren en houtsoorten. Ook de indeling van de kast bepaal je zelf. Lades, roedes, legruimtes, schoenenrek, verlichting, #alleskanenallesmag.

Het interieur van de inloopkast wordt meestal in wit, donkerbruin, taupe of een combinatie daarvan uitgevoerd, maar ook hier geldt dat jij kiest. Vrijwel alle kleuren en houtsoorten zijn mogelijk.  

Je vindt op deze website voorbeelden van de meest voorkomende inloopkasten. Staat jouw kast er niet tussen? Geen probleem. Scroll lekker door Pinterest en stuur ons een foto van jouw ideale kast via de website, mail of Whats’app. We nemen dezelfde dag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost een inloopkast
Gemiddeld kost een inloopkast tussen de 1.500 en 5.000 euro. Bekijk hier enkele voorbeelden van geprijsde inloopkasten. Of neem contact met ons op voor een prijsindicatie.

Maak online een afspraak voor jouw droomkast, WhatsApp of bel vrijblijvend met Franklin
+31 641883560

Inloopkast inspiratie

 

Schuifwandkast Inloopkast

Snel naar: InloopkastenInbouwkastenSchuifwandkastenDraaideurkastenOffertecheck

Zoek op pinterest naar: kasten