Staat jouw kast in de weg en wil je de ruimte in jouw kamer efficiënter benutten? Dan zijn inbouwkasten op maat precies wat je zoekt. Een inbouwkast wordt in/ aan de wand gemonteerd, waardoor deze geen extra ruimte inneemt. Wij kunnen een inbouwkast volledig aanpassen aan jouw woonstijl en interieur. Zowel het interieur van de inbouwkast als de kastdeuren worden op maat gemaakt. Écht vakmanschap dus!

Wij maken alle soorten inbouwkasten. Heeft de kamer schuine wanden of hoeken? Dat is geen probleem! Onze ervaren specialisten maken de kast precies op maat en komen hem vakkundig plaatsen.

Wij kunnen een inbouwkast met verschillende type deuren uitvoeren, bijvoorbeeld draaideuren of schuifdeuren. Een groot voordeel van schuifdeuren is dat ze minder ruimte innemen waardoor je nog meer ruimte in de kamer overhoudt. 

De inbouwkast wordt volledig naar jouw wensen gemaakt. Kijk naar de voorbeelden op onze website of scroll lekker door Pinterest en stuur ons via de website, mail of Whats’app een foto van jouw ideale kast. We nemen dezelfde dag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost een inbouwkast
Gemiddeld kost een inbouwkast tussen de 500 en 4.000 euro. Bekijk hier enkele voorbeelden van geprijsde inbouwkasten. Of neem contact met ons op voor een prijsindicatie.

Aktie schuifwandkast 1

Aktie schuifwandkast 2

Aktie schuifwandkast 4

Maak online een afspraak voor jouw droomkast, WhatsApp of bel vrijblijvend met Franklin
+31 641883560

Inbouwkast inspiratie

 

Schuifwandkast Inloopkast

Snel naar: InloopkastenInbouwkastenSchuifwandkastenDraaideurkastenOffertecheck

Zoek op pinterest naar: kasten