Skip to content
Menu

Inbouwkasten op maat

Je begint en eindigt je dag in je kledingkast. Je inbouw kledingkast moet daarom een plek zijn van rust een plek waar je je op je gemakt voelt en de dag rustig kan starten en eindigen. Wij werken daarom met jou samen om van jouw kast een opbergruimte te maken die overzichtelijk en comfortabel is.

Een inbouwkast wordt in/ aan de wand gemonteerd, waardoor deze geen extra ruimte inneemt. Wij kunnen een inbouwkast volledig aanpassen aan jouw woonstijl en interieur. Jouw inbouwkast moet jouw persoonlijkheid weerspiegelen, en dat geldt ook voor het systeem dat we voor je creëren. Of de beschikbare ruimte nu klein of groot is, onze kast ontwerper kan je helpen jouw visie te realiseren. Je garderobe wordt georganiseerd met de hulp van deskundige ontwerpers. Je krijgt meer ruimte, een betere organisatie en een aantrekkelijker kastsysteem. Een inbouwkast op maat die perfect past bij jou en jouw woning. Een op maat gemaakt kastsysteem met roedes, planken en ingebouwde lades zal jouw leven stukje gemakkelijker maken.

Er zijn honderden kast stijlen waaruit je kunt kiezen om de beschikbare ruimte perfect te benutten. Onze kast ontwerper helpt je daarom bij het selecteren van de juiste items om je ruimte te optimaal te organiseren. Je kunt accessoires en andere elementen kiezen die de stijl van jouw inbouwkast versterken en toch binnen uw budget blijven. Je kunt er zeker van zijn dat je bij Schuifwandkastdirect het perfecte ontwerp voor jouw inbouwkast vindt, wat uw smaak ook is. Zowel het interieur van de inbouwkast als de kastdeuren worden op maat gemaakt. Écht vakmanschap dus!

Inbouwkasten schuine wand

Schuine wandHeb je een schuine wand in je woning en wil je hier een mooie inbouwkast onder. Dan zijn standaard kastoplossingen alles behalve ideaal. De maten komen nooit helemaal overeen waardoor je waardevolle ruimte verliest. Erg zonde! Daarnaast staat een standaard kast nooit zo mooi als inbouwkast op maat van Schuifwandkastdirect. Onze schuine wandkasten bestaan uit een trapsgewijze schuine kant die perfect opgaat in de ruimte. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte en is de kast een echte eyecatcher in de ruimte.
Onze ervaren specialisten maken de schuine wandkastop maat en komen hem vakkundig plaatsen.

 

 

Wij kunnen een inbouwkast met verschillende type deuren uitvoeren, bijvoorbeeld draaideuren of schuifdeuren. Een groot voordeel van schuifdeuren is dat ze minder ruimte innemen waardoor je nog meer ruimte in de kamer overhoudt.

Wat kost een inbouwkast op maat?

Gemiddeld kost een inbouwkast tussen de 500 en 4.000 euro. Maar dit is uiteraard afhankelijk van je eigen wensen en de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Wil je een grote inbouwkast met veel diverse kastelementen zoals lades en verlichting dan zal de prijs hoger worden. Maar ben je op zoek naar een kast voor in een kleine ruimte met veel legplanken en roedes dan worden de kosten ook lager.

Concurrerende prijzen

Omdat Schuifwandkastdirect.nl geen fysieke showroom heeft kunnen we de prijzen van onze inbouwkasten laag houden. Betekent dit dat je geen beeld kan krijgen van de mogelijkheden? Integendeel. Het internet is onze showroom. Onze meubelmakers kunnen alle inbouwkasten maken die je op het internet kunt vinden. Dus speur Pinterest af, vind een kast die je mooi vindt en stuur deze naar ons op. Wij maken vrijblijvend een offerte.

Wil je liever niet zelf op zoek gaan of zie je door de bomen het bos niet meer? Geen enkel
probleem, we denken graag met je mee en nemen tijdens een afspraak voorbeelden en stalen mee. We kunnen ook eerst via videobellen de mogelijkheden met je doornemen.

Inloopkast voorbeelden

Bekijk hieronder een aantal inbouwkast voorbeelden met prijzen. Doe wat inspiratie op en maak vervolgens vrijblijvend een afspraak. Wij helpen je graag jouw droomkast te realiseren.

Aktie schuifwandkast 1

Aktie schuifwandkast 2

Aktie schuifwandkast 4

Inbouwkast inspiratie

 

Schuifwandkast Inloopkast

Snel naar: InloopkastenInbouwkastenSchuifwandkastenDraaideurkastenOffertecheck

Zoek op pinterest naar: kasten