Skip to content
Menu

Een sieraad voor je woonkamer

Als je het ons vraagt wordt de schuifwandkast een beetje ondergewaardeerd door hem te verstoppen in de slaapkamer, terwijl hij ook zoveel kan toevoegen in de woonkamer. Het is maar net hoe je hem samenstelt.

Kies voor prachtige paneeldeuren, open vakken en legplanken. Decoreer hem met vazen, bloemen, planten en de kast wordt een sieraad voor je woonkamer! De open vakken zorgen voor diepte en afwisseling en daardoor voor gezelligheid en warmte. Je kunt de kast in de keuken of het zitgedeelte plaatsen, maar hem ook gebruiken als verbinding tussen beide ruimtes waardoor er eenheid ontstaat.

Omdat onze kasten volledig op maat worden gemaakt, bepaal jij hoe hij eruit komt te zien. Kies je voor paneeldeuren in een matte katoenwit? Of juist voor strakke deuren in olijfgroen? En hoeveel boekenplanken wil je? Of ga je voor een rustige uitstraling met vlakke, dichte deuren? Zegt het maar!

Wij denken graag met je mee over jouw ideale kast. Daarbij gaan we niet alleen in op de mogelijkheden qua ruimte, maar geven we ook stijladvies. Schuifwandkastdirect levert alleen sieraden met parels!

App, mail of bel ons voor de mogelijkheden!

#alleskanenallesmag