Skip to content
Menu

Draaideurkasten

Wat is een draaideurkast? Horen we je denken. Een draaideurkast is een wandkast met openslaande deuren in plaats van schuifdeuren. De openslaande deuren geven een wat speelser en authentieker effect en komen goed tot hun recht in een klassiek of landelijk interieur. Hoewel wij ook kunnen zorgen voor een moderner, minimalisticher ontwerp, door bijvoorbeeld de deuren greeploos uit te voeren. Het voordeel van een draaideurkast van Schuifwandkastdirect.nl is dan ook je hem op maat kunt maken, dus hij past altijd perfect in jouw ruimte!  #alleskanenallesmag

Een draaideurkast op maat 

Wij bieden verschillende draaideurkasten voor verschillende doeleinden. Je kunt hem gebruiken als kledingkast in de slaapkamer, maar ook als opbergruimte in de woon- of speelkamer. Je bepaalt zelf het interieur van de kast. Wil je hanggedeeltes met roedes of juist lekker veel legplanken? En wil je vaste legplanken of liever in hoogte verstelbaar? We passen de draaideurkast aan jouw wensen aan. Zelfs de kleinere details passen wij aan op jouw stijl en interieur. Kies je voor een subtiele knop, robuuste greep of greeploos met ‘push to open’? Roep het maar! #alleskanenallesmag

Zwarte draaideurkast of houtdecor? 

DraaideurkastEen draaideurkast van Schuifwandkastdirect.nl is volledig op maat. Dat geldt natuurlijk ook voor het uiterlijk. Geef de kast een eigentijdse kleur of kies een tijdloos houtdecor.  Een zwarte draaideurkast is een stijlvolle aanvulling in elk interieur. Hij kan goed worden gecombineerd met andere donkere meubels, zoals een donker houten bureau of een bank van leer. Een zwarte kast is ook erg geschikt voor een modern interieur. Zoek bijvoorbeeld naar een model met strakke lijnen en een minimalistische uitstraling. 

Liever een draaideurkast met houtdecor? Hiermee zorg je direct voor een warme sfeer in je woning. Wanneer je bijvoorbeeld een industrieel interieur hebt, dat soms een wat kille uitstraling kan hebben, kan een houten kast meer warmte en gezelligheid geven. 

Wat zijn de voordelen van een draaideurkast van Schuifwandkastdirect? 

Een draaideurkast is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Schuifwandkastdirect maakt de draaideurkast op maat waardoor deze is afgestemd op de exacte afmetingen van de ruimte waardoor je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten deuren, afwerkingen en materialen. Zo kun je een draaideurkast laten maken van massief hout of MDF, inclusief lak of beits. Ook zijn er diverse opties voor de handgrepen en scharnieren. Een draaideurkast is een praktische investering in jouw interieur. De kast bied veel ruimte en is volledig naar jouw wensen samengesteld waardoor hij een toevoeging op het interieur is. 

Draaideurkast van Schuifwandkastdirect

Wil je meer weten over onze draaideurkasten en de mogelijkheden? Bekijk dan onze draaideurkast voorbeelden. Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Maak eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs via WhatsApp of via de mail. Of bel vrijblijvend met Franklin +31 641883560. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je bij de keuze voor de perfecte draaideurkast. Heb je al een mooie draaideurkast gevonden via Pinterest of ergens anders online? Stuur ons een foto van jouw ideale kast via de website, mail of Whats’app en we nemen dezelfde dag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bij Schuifwandkastdirect is alles mogelijk.

Draaideurkast inspiratie

 

Schuifwandkast Inloopkast

Snel naar: InloopkastenInbouwkastenSchuifwandkastenDraaideurkastenOffertecheck

Zoek op pinterest naar: kasten